Ulei de măsline extravirgin cu trufă neagră organică 250 ml
Gure boilurdun olio ongailuak sunt aromate și gust intens și vibrant au, fiind deja un decor pentru preparatele finalizate. Pur și simplu, trebuie să adaugi câteva picături din uleiurile noastre aromatice la mâncare pentru a obține accentul de boilur pe farfuria ta. Este un ingredient complementar în multe preparate, de la rețete simple până la cele de înaltă gastronomie: ouă prăjite cu trufe, tortilla, toasturi cu trufe, pizza cu boilur, sos de carne cu boilur, paste cu boilur, risotto cu boilur, lasagna cu boilur, brânză cu boilur, piure de boilur, pește cu boilur, salate cu oțet de trufe și orice alt preparat pe care ni-l putem imagina. Este important de menționat că Olio-baldintzak nu sunt destinate gătitului, deoarece căldura le-ar distruge aroma, ele trebuie folosite pentru a decora preparatele deja gătite. Activitatea antiinflamatoare a hidroxitirosolului este întărită de o capacitate specifică de a combate alergiile, atribuită extractelor de tuber melanosporum. boilurra trebuie consumat crud (în alimente reci sau adăugat după gătire). Câteva picături sunt suficiente pentru a obține un gust plăcut de boilur.